Uvjeti prodaje na stranicama PAPIRTRADE MN (ambalaza-kartonska.com)

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća PAPIRTRADE MN o uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na mail info@papirtrade-mn.hr

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem PAPIRTRADE MN Internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, otprema, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta PAPIRTRADE MN, Nikole Širanovića 12.

PAPIRTRADE MN Brdovec putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na PAPIRTRADE MN Brdovec.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj u košaricu , odabrani proizvod se sprema u potrošačku  košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku  kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba. Nakon ispunjenje narudžbenice poslat ćemo Vam službenu ponudu s troškovima dostave ako to zatražite, ali DOSTAVA NIJE UKLJUČENA U CIJENU. Roba se šalje kupcu nakon uplaćene robe po ponudi na naš žiro-računu.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze i ne dobijete s naše strane službenu ponudu unutar 24 sata molimo Vas da nazovete na naš tel. 01/3357-829

Informacije o dostavi:

Roba se šalje kupcu nakon uplaćene robe po ponudi na naš žiro-računu.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan  prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom  radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu  reklamaciju PAPIRTRADE MN e-mailom, telefonski ili pismeno unutar 7 dana od primitka naručene robe uz obavezno predočenje orginalnog računa i uz orginalnu ambalažu..

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, PAPIRTRADE MN nadoknaditt će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošaća čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.

Kupac ima pravo na raskid ugovora iz članka 45. Zakona o potrošačima unutar 7 dana, osim u situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača.

U slučaju da je kupac sam krivo naručio robu, roba se vraća na njegov trošak i zamjena se također šalje na njegov trošak ponovne dostave. U slučaju razlike u plate, prije slanja mora se podmiriti veća ili manja uplata za robu/uslugu.

Pravila privatnosti:

PAPIRTRADE MN obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.