Podaci o obrtu:

PAPIRTRADE MN
NIKOLE ŠIRANOVIĆA 12, BRDOVEC
10291 PRIGORJE BRDOVEČKO
OIB : 88693436605

Telefon : 01 3397 546
Fax : 01 3357 830
Mobitel : 098 351 151, 095 900 3892
prodaja@ambalaza-kartonska.com

Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

  • Prodavatelj – PAPIRTRADE MN, vl. Mario Lukić, Nikole Širanovića 12, Brdovec, 10291 Prigorje brdovečko, OIB : 88693436605
  • www.ambalaza-kartonska.hr – web stranica u vlasništvu Prodavatelja
  • Kupac – svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu.
  • Korisnik “PAPIRTRADE MN” – svaka osoba koja web stranicu „ambalaza-kartonska.com“ koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu
  • Korištenje „ambalaza-kartonska.com“ – pristup stranici www.ambalaza-kartonska.com radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja web trgovina
  • Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem „ambalaza-kartonska.hr“
  • Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na „ambalaza-kartonska.hr“, a koje je moguće kupiti putem web trgovine.
  • Poslovanje je u skladu sa zakonima Republike Hrvatske

 

Uvjeti prodaje na stranicama PAPIRTRADE MN (ambalaza-kartonska.com)

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća PAPIRTRADE MN o uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na mail info@papirtrade-mn.hr

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem PAPIRTRADE MN Internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, otprema, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta PAPIRTRADE MN, Nikole Širanovića 12.

PAPIRTRADE MN Brdovec putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na PAPIRTRADE MN Brdovec.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj u košaricu , odabrani proizvod se sprema u potrošačku  košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku  kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba. Nakon ispunjenje narudžbenice poslat ćemo Vam službenu ponudu s troškovima dostave ako to zatražite, ali DOSTAVA NIJE UKLJUČENA U CIJENU. Roba se šalje kupcu nakon uplaćene robe po ponudi na naš žiro-računu.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze i ne dobijete s naše strane službenu ponudu unutar 24 sata molimo Vas da nazovete na naš tel. 01/3357-829

Informacije o dostavi:

Roba se šalje kupcu nakon uplaćene robe po ponudi na naš žiro-računu.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan  prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom  radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu  reklamaciju PAPIRTRADE MN e-mailom, telefonski ili pismeno unutar 7 dana od primitka naručene robe uz obavezno predočenje orginalnog računa i uz orginalnu ambalažu..

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, PAPIRTRADE MN nadoknaditt će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošaća čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).
Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS – http://ec.europa.eu/odr

Ovaj link potrošači mogu koristiti za prekogranične potrošačke sporove.

Za potrošačke sporove u odnosu na trgovce iz Republike Hrvatske ta mogućnost ne postoji dok procedura ne bude podržana potrebnom zakonskom regulativom od strane ovlaštenih tijela RH.

Kupac ima pravo na raskid ugovora iz članka 45. Zakona o potrošačima unutar 7 dana, osim u situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača.

U slučaju da je kupac sam krivo naručio robu, roba se vraća na njegov trošak i zamjena se također šalje na njegov trošak ponovne dostave. U slučaju razlike u plate, prije slanja mora se podmiriti veća ili manja uplata za robu/uslugu.

Pravila privatnosti:

PAPIRTRADE MN obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.